Pupić Bakrač: “Počnite naplaćivati dugove Zdenku Zriliću. Nemojte se utapati s njim, njegova era je prošla”

Tijekom Aktualnog sata sjednice Gradskog vijeća, Marka Pupića Bakrača zanimalo je što će gradonačelnik Branko Dukić poduzeti po pitanju kavane “Lovre”, koja je, kako je rekao, dana u podnajam zagrebačkoj tvrtki, iako se gradski prostori ne smiju davati u najam. Također, rekao je kako su poduzeća Zdenka Zrilića dužna Gradu Zadru oko 770.000 kuna i da prisilne naplate nije bilo nego su uzete mjenice.

-Za njega ne vrijede pravila kao za sve druge, zaključio je Pupić Bakrač.

Pročelnik Ivan Mijolović mu je odgovorio da Zrilić podmiruje rate, a da je Grad od njega uzeo mjenice kao sredstva osiguranja, dok mu je pročelnik Tomislav Korona odgovorio da je podzakup nezakonit i da se kafić “Lovre” ne može davati u zakup.

Pupić Bakrač je zatražio da Grad u “Lovru” pošalje inspekciju i da mu se dostavi popis svih korisnika gradskih prostora.

-Ovdje na Gradskom vijeću kada sam se svađao sa Sinovčićem rekao sam da je kriminalac, rekao sam da je Bore Mršić kriminalac u policiji, a evo sad kažem i da je era Zdenka Zrilića prošla, počnite mu naplaćivati dugove, nemojte se utapati s njim, poručio je Pupić-Bakrač.

Dukić mu je odgovorio da Grad postupa jednako prema svim dužnicima.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...