SVE JE SPREMNO ZA VAICANTO FESTIVAL Na Queen konvenciju ove godine dolazi i jedan poseban gost

“Queenvention 2021. – Three + One”  – jedina je domaća Queen konvencija posvećena pop kulturi 80-ih, stvaralaštvu grupe The Queen, te liku i djelu Freddieja Mercuryja. Centralni događaj je Open air koncert na zadarskom Forumu, na kojem će nastupiti “Queen Real Tribute“, najbolji europski Tribute to Queen band kojeg čine pjevač Ivan Ristanović, Nenad Bojković na gitari, basist Ivan Đerfi i bubnjar Radoš Ćapin.  Profesionalni glazbenici iz Beograda i veliki zaljubljenici u britanski rock band okupili su se 2006. godine i od tada su obišli skoro cijeli svijet. Iza njih su velike turneje po Kini, Južnoj Koreji, Rusiji i gotovo cijeloj Europi kao i projekt “The Spirit of Freddie Mercury” gdje su u 75 dana odradili 63 koncerta po Njemačkoj, Austriji i Švicarskoj.

Izložba Briana Rašića i Miroslava Milića odgođena je za zimski period. Gospodin Rašić imao je zdravstvenih poteškoća te se oporavlja ,a zbog situacije s korona virusom spada u rizičnu skupinu.

Što se tiče Street Food festivala čeka se odluka Stožera te ćete na vrijeme biti informirani o svemu.

Od ostalih događanja tu je I Boat Trip – izlet brodom zadarskim akvatorijem uz DJ- a I glazbu osamdesetih.

Ove godine na Forum dolazi i poseban gost – Michele Luppi, član legendarnog benda „Whitesnake“ koji će sa „Queen Real Tributeom“ izvesti nekoliko skladbi, kao i aktualnu pjesmu „Human Touch“ na kojoj su surađivali s brojnim svjetskim glazbenicima. Pjesma je svojevrsna himna posvećena globalnoj borbi protiv COVID-19 virusa.

U želji da u koncertu uživa što veći broj ljubitelja Queen-a i pop kulture 80-ih, organizatori u suradnji s poliklinikom Pupillam svim posjetiteljima koji nemaju COVID putovnicu ili potvrdu o preboljenju virusa, uz kupljenu kartu za koncert omogućavaju besplatan brzi antigenski test.

Ulaznice su dostupne putem sustava Eventim.hr na linku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...