Večeras na Forumu Tribute to Swing s Davorom Pekotom, Ivanom Kindl i Jazz Quartetom; “Mi ćemo uživati, a onda te vibracije prenijeti publici”

Zadarski Forum bit će idealna pozornica za glazbene nostalgičare i sladokusce jer će večeras od 21 sati nastupiti frontman legendarnog zadarskog Foruma Davor Pekota s Ivanom Kindl i Jazz Quartetom. Pekota je vrhunski interpretator glazbe 1950-ih i 1960-ih, Porinom nagrađena Kindl pjevačica je iznimnih vokalnih interpretacija, dok je Jazz Quartet sinonim za vrhunski zvuk. Naslov njihovog nastupa i programa Tribute to Swing sugerira što će se slušati na drevnoj zadarskoj pozornici.

– Izvodit ćemo jazz standarde i evergreene – prenosi Pekota dio repertoara. To znači kako će nakon dužeg vremena scenom Foruma ponovno odzvanjati Frank Sinatra, Michael Bublé, Drago Diklić i drugi klasici.

– Ovaj smo program radili prije dvije godine, neće nam biti prvi put. Ivana je sjajna pjevačica, imamo također i puno iskustva te vrhunski bend sa odličnim glazbenicima. Sigurno su jedni od najboljih na ovim prostorima, pa jamčimo dobru zabavu i ugodnu večer. Mi ćemo svakako uživati, a onda te naše vibracije prenijeti publici – poručuje frontman Foruma.

Besplatan koncert večeras, u nedjelju, 29. kolovoza na zadarskom Forumu počinje u 21 sat, a ulaz je otvoren od 20:30 sati. Koncert će se održati sukladno propisanim mjerama bez obveze predočenja EU COVID digitalne potvrde. Na koncertu su predviđena isključivo sjedeća mjesta uz obvezu pridržavanja mjera propisanih posebnim preporukama Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i nadležnih stožera.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...