ADVENT U ZADRU

Grupa Forum s Ivanom Kindl za Božić na zadarskom Adventu

Neće biti božićni bal, ali hoće božićni koncert i to jedne od najdugovječnijih, a zasigurno i najpoznatije zadarske grupe Forum. Na Adventu u Zadru na sam blagdan Forum će nastupiti sa svojom dugogodišnjom prijateljicom Ivanom Kindl, ali i Simom Radosavljevićem, koji se nakon godina izbivanja vraća kao jedan od vokala grupe.

– S Ivanom često surađujemo i odradili smo niz koncerata na temu svinga, no ovog puta će biti drugačije jer pripremamo jedan božićni koncert uz izvođenje poznatih domaćih i stranih pop mainstream pjesama. Zahvaljujući Ivani imat ćemo uživo neke od najpopularnijih božićnih pjesama poput „All i Want For Christmas Is You“, „Santa Clause“, ali i onih koje nisu vezane uz Božić, najavljuje frontmen Foruma Davor Pekota.

Uz njega i Radosavljevića na pozornici će biti i drugi poznati članovi benda. Forum je poznat po dobroj zabavi i ugodnoj atmosferi koja će pridonijeti tome da blagdan Božića dobije još veću čar. Uz strane i domaće uspješnice, evergreen hitove, jazz klasike i autorske pjesme izvest će se i nekoliko od velikog izvođača koji je uvijek prisutan kada je Pekota na sceni.

– Naravno, proći ćemo i kroz nekoliko pjesama velikog Franka Sinatre, uključujući božićnu Jingle Bells, otkriva Pekota.

Koncert na Božić počinje u 21 sat.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...