Dočekujemo Zabok; Cijena testiranja je 70 kuna, Perinčić navijačima: “U finalnoj utakmici protiv Splita vidjeli smo koliko nam znači podrška”

Nova sezona je konačno stigla, momčad Zadra će sutra HT Premijer ligu otvoriti na domaćem parketu protiv Zaboka s početkom u 19 sati.

Zabok je tijekom priprema sudjelovao na Dubrava Kupu gdje su u polufinalu bili poraženi od Bosca, klub kojeg vodi bivši trener Zaboka Ivan Tomas, dok su svladali Zapruđe za treće mjesto. Uz nekoliko promjena u rosteru, u Zaboku su također smijenili glavnog stratega, Ivan Tomas je prepustio trenersku palicu Zdravki Raduloviću.

Momčad Ivana Perinčića želi otvoriti novu sezonu u pozitivnom ritmu i to pred svojim navijačima. Najpoznatiji košarkaški navijači u Hrvatskoj će se vratiti na svoja mjesta, ulaz je osiguran za pretplatnike iz sezone 2020/2021, a u prodaju će biti pušten i ograničen broj dnevnih ulaznica. Radno vrijeme šaltera za prodaju ulaznica na dan utakmice je od 12h do 19:30h dok će cijena biti 30kn.

Navijači će se morati pridržavati epidemioloških mjera, tijekom utakmice navijači će morati nositi maske i održavati razmak od drugih.

Potrebno za ulazak u dvoranu je:

EU COVID POTVRDA (potvrda o cijepljenju, negativnom testu ili potvrda o preboljenju COVID-19 u zadnjih 180 dana) i osobna iskaznica.

Klub je svojim navijačima organizirao brzo testiranje iza dvorane Krešimira Ćosića (kod bazena i klizališta na nedovršenom parkiralištu ŠC Višnjik), radno vrijeme punkta za testiranje je od 11 do 19 sati, cijena testiranja je 70kn.

Dario Drežnjak se ovog ljeta priključio aktualnom Hrvatskom prvaku, nakon što je pružio odlične partije u matičnom klubu HKK Široki.

“Već sam u Zadru mjesec dana i polako sam već našao svoje mjesto u ekipi i Gradu. Upoznao sam dosta Grad, na početku je bilo malo teško, ali Zadar je baš prekrasan i sretan sam što sam došao i upravo je onako kako su mi svi pričali, prekrasno”, o prilagodbi u Zadar komentirao je Dario Drežnjak.

Sutra počinje sezona, kako ste spremni za prvu utakmicu protiv Zaboka?

“Pripreme su prošle jako dobro, igrali smo nekoliko dobrih utakmica protiv jakih protivnika. Mislim da bi mi trebali dobro ući u sezonu. Za sutrašnju utakmicu, nismo fokusirani na Zabok, nego smo fokusirani na sebe, kvalitetniji smo protivnik i sve je u tome kako ćemo mi pristupiti utakmici”, rekao je o sutrašnjem dvoboj Drežnjak.

Imaš priliku osjetiti Zadarske navijače sutra.

“Pogledao sam dosta utakmica Zadra i vidio sam kakva atmosfera može biti. Ja se nadam da ću to sutra doživjeti i zato pozivam sve koji mogu nas dođu podržati sutra”, zaključio je Drežnjak.

Ivan Perinčić zadovoljan je kako je njegova momčad radila tijekom pripremnog perioda.

“Nikad kraće pripreme, dečki su od početka došli jako dobro pripremljeni. Uspjeli smo napraviti sve što smo željeli napraviti i jako sam zadovoljan kako smo cijele pripreme odradili. Zadovoljan sam kako izgledamo u ovom trenutku i u kojem smjeru idemo”, istaknuo je trener Ivan Perinčić.

Sutra je prva utakmica protiv Zaboka, kako ste se pripremili za taj susret?

“Veselim se početku nove sezone. Mi smo branitelji naslova i bit ćemo izazov svakoj ekipi. Morat ćemo biti pravi na svakoj utakmici jer će svima biti velika želja nas pobijediti. Zabok je prvi protivnik, promijenili su pola ekipe, došao je novi trener, trebat će i njima vremena. Mi gledamo isključivo sebe, da budemo pravi, energični i rastrčani, neće onda biti nikakvih problema da upišemo prvu pobjedu. Želim da pokažemo sve što smo radili u ovom pripremnom periodu i da na najbolji način izgledamo kao ekipa”, izjavio je Perinčić.

Poziv navijačima?

“Posebno mi je drago da će naši navijači biti prisutni na našim utakmicama. U finalnoj utakmici protiv Splita smo vidjeli koliko oni nama znače i koliko nam je potrebna njihova podrška na utakmicama. Ovo me veseli jer mi igramo košarku zbog navijača i ljudi koji vole sport. Pozivam svih da nas dođu podržati u novoj sezoni”, rekao je Perinčić.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...