Uspješno otvorena sezona; Jakov Pinčić: “Nadam se da ćemo utakmice višeg ranga na našem igralištu gledati što prije”

Nogometaši HNK Zadar imaju razlog za optimizam, uspješno su otvorili novu sezonu u 3.HNL-jug, pobjedom protiv Uranije na Stanovima, već u nedjelju u 17 sati čeka ih još jedno iskušenje, gostovanje u Opuzenu kod Neretvanca.

Prvi vratar momčadi 24-godišnji Jakov Pinčić, nada se netaknutoj mreži i u drugom kolu.

Očekuje nas teško gostovanje kod prošlogodišnjeg prvaka ovog natjecanja, mi se nadamo pozitivnom ishodu, smatraju nas favoritom u ovom dvoboju, tako ćemo se i postaviti, pružiti maksimum svojih mogućnosti, te da ćemo se vratiti kući sretni i zadovoljni. Neretvanac je mlada, poletna momčad, koja igra s velikom voljom, željni su dokazivanja, izuzetno brzi i trče svih devedeset minuta. Mi gledamo sebe, imamo svoj cilj, a to je ulazak u 2.HNL, kazuje Jakov.

Pinčić dolazi iz nogometne obitelji, u kojoj su svi vratari.

Da, i pokojni djed Jakov, zatim stric, pa otac Marko, to nam je u genima da svi budemo golmani, razdragano govori Pinčić.

Navijači su uvijek bili dodatni vjetar u leđa igračima HNK Zadar.

Željno očekujem povratak Tornada na tribine, kao i svih ostalih gledatelja. Poruka svima je kako se nadam da ćemo što prije gledati utakmice višeg ranga na našem igralištu, završio je Jakov Pinčić, broj jedan kluba sa Stanova.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...