Zadarska odbojka ima predstavnika na Prvenstvu Europe; Filip Šestan: “Poseban pozdrav upućujem mojim Zemuničanima”

Zadarska odbojka imat će svog predstavnika na Prvenstvu Europe u estonskom Tallinnu u dvorani Saku Suurhall, član reprezentacije Hrvatske je i Filip Šestan (26 god., 195 cm), primač-pucač u izabranoj vrsti koju vodi Talijan Emanuele Zanini.

U skupini s našim mladićima još su Francuska, Latvija, Slovačka i Estonija, a domaćini turnira još su Poljska, Češka i Finska.   Šestan, inače rođeni Zemuničanin, igrač je rumunjske Arcade Galati, i zrači optimizmom pred početak natjecanja, danas u 16 sati protiv Njemačke.

Njemačka je uz Francusku u našoj skupini favorit za prva dva mjesta, međutim, mi ćemo igrati najbolje što znamo, sve je moguće, jer kao bi se reklo lopta je okrugla. Na Euru nismo bili još od 2015. godine, već i sam plasman na završnicu ovog prvenstva je veliki uspjeh, ali tražimo više i nadamo se prolasku u drugi krug natjecanja, odnosno osminu finala, jasan je Šestan.

Iskoristio je priliku i pozdravio svoje nekadašnje suigrače i prijatelje u OK Zadar.

Pozdravite sve prijatelje iz kluba, posebno Antonija Suraća, Marina Masnića, Roberta Kresoju i sve ostale, naravno poseban pozdrav upućujem mojim Zemuničanima, vedrim tonom završio je Filip Šestan.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...