VIDEO: Trener Darko Frakin treba vašu pomoć: “Živio je košarku i davao čitavog sebe. Nažalost, stres se loše odrazio na njega”

U redakciju nam se javio veliki prijatelj velikog čovjeka, košarkaškog trenera, prijatelja, kolege Darka Frakina, Maks Kovačević . Darko već godinama vodi brigu o svojoj bolesnoj supruzi, u međuvremenu je i sam obolio, te se više nije u stanju brinuti o supruzi. Maks, koji je inače igrao za Jazine Arbanasi i Voštarnicu je tužan i poručuje:

– Darko mi je bio trener još dok sam prelazio iz osnovne u srednju školu. Bio mi je najdraži trener, on je živio košarku 24 sata na dan, teški je fanatik koliko obožava tu košarku, da je to nešto nemoguće. Na koji način je on to doživljavao je čudo, kako on tu djecu bodri, daje im prave savjete, ja to ne mogu vjerovati. Davao je čitavog sebe, skakao, vikao, ali sve pozitivno, ništa zlonamjerno. Fasciniralo me je, kako je Darko analizirao treninge i utakmice, na jedan njegov poseban način, do najsitnijih detalja. Takvog entuzijasta je teško danas naći, kad bi ga nazvao u pet ujutro on bi se bez problema znao javiti. Nažalost, stres se loše odrazio na njega. Nadam se da će sve na kraju dobro završiti, poručio je Frakinov prijatelj Maks Kovačević.
Uplate pomoći Darku Frakinu se mogu izvršiti na njegov tekući račun

HR3724070003106883294 ( OTP banka)

Budite tu jedni za druge, i u radosti i nevolji-poručile su Frakinove kolege.

IDEO:

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...