Ministar Fuchs obišao zadarsku Strukovnu školu, ravnatelj Tomčić mu darovao Krešin dres

Prvoga dana nove školske godine ministar znanosti i obrazovanja Radovan Fuchs u pratnji župana Božidara Longina, resornog pročelnika Ivana Šimunića i gradonačelnika Grada Zadra Branka Dukića posjetio je Strukovnu školu Vice Vlatkovića u Zadru.

Ravnatelj škole Tihomir Tomčić upoznao ga je s  projektom  Regionalni centar kompetentnosti u strojarstvu, a obišli su i strukovne kabinete u školi  te  praktičnu radionicu.

Strukovna škola Vice Vlatkovića iz Zadra sredinom rujna kreće u kapitalni zahvat izgradnje nove automehatroničarske radionice u svome dvorištu, vrijedne nešto više od 4.410.000,00 kuna.

Izgradnja moderne automehatroničarske radionice ključne za rad i usavršavanje u autoindustriji samo je dio EU projekta „Bolji uvjeti za učenje kroz rad – unaprjeđenje infrastrukture regionalnog centra kompetentnosti u sektoru strojarstva.

Novi objekt nalazit će se kraj igrališta gdje će biti smještene radionice za automehatroniku te kabineti za mehaniku i robotiku.

Ministru je, u ime škole, ravnatelj Tihomir Tomčić darovao košarkaški dres s brojem 11, kakav je nosio legendarni Krešimir Ćosić.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...