Hoće li KK Zadar dobiti 3 milijuna kuna? Dukić uoči sjednice Gradskog vijeća: “Ako ne dobije te novce, bit će to veliki udarac za klub”

U srijedu je na dnevnom redu sjednica Gradskog vijeća Zadra, izglasavanje rebalansa proračuna i goruće pitanje, hoće li se KK Zadru dati još tri milijuna kuna. Gradonačelnik Branko Dukić otvoreno je progovorio o situaciji u klubu i o tome zaslužuje li netko iz kluba da podnese ostavku. Navijači traže prvenstveno ostavku direktora KK Zadra Željka Žilavca, kao i team managera Branimira Longina..

Vi ste predstavnik građana ovog grada, izabrani ste za gradonačelnika voljom birača, objasnite da li uprava KK Zadra dobro radi svoj posao ?

– Ostavke ne znam što bi riješile,  pogotovo u ovom trenutku kada je teška situacija i kada ne znamo što će biti sa KK Zadrom, ima tu i grešaka, tko radi taj i griješi , u srijedu je sjednica gradskog vijeća, tu je i oporba, vidjet ćemo, ali ne očekujem nikav cirkus, jasan je Dukić.

Tri milijuna kuna su upitna ili ipak ne ?

– KK Zadar je nama jako bitan i od interesa, Grad Zadar je vlasnik, otvoreno kaže gradonačelnik.

Imate kontru od oporbe, što očekujete, kako se dogovoriti s Eniom Meštrovićem i ostalima ?

– Oporba mora znati i biti svjesna posljedica ako ne damo ta tri milijuna kluba KK Zadru. Ako klub ne dobije te novce bit će to veliki udarac za KK Zadar, ne trebamo rušiti klub preko noći, završio je Branko Dukić

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...