Matea Vrsaljko povukla iznenađujući potez, a Šime se ponovno pojavio bez prstena

Glasine o problemima u braku nogometaš Vedran Ćorluka brzo je utišao.

Nakon što se nedavno pojavio na jednoj objavi na društvenim mrežama bez prstena na ruci, Ćorluka je ponukan medijskim pretpostavkama već sutradan vjenčani prsten vratio na ruku. Ugasio je time, barem dijelom, medijski požar koji je zapalio.

No, njegov prijatelj i donedavni suigrač iz reprezentacije, nogometaš Šime Vrsaljko, nije se poveo za Ćorlukinim mudrim primjerom.

Vrsaljko je ovih dana na Instagramu objavio fotografiju s treninga reprezentacije, a na njima ni tad nije zablistao vjenčani prsten.

Dodatno ulje na vatru dodaje i potez njegove supruge.

Naime, Matea Vrsaljko potpuno je nestala s društvenih mreža, njezin donedavni profil više ne postoji, prenosi RTL.

Vjerojatno je tim potezom željela umanjiti mogućnost upita znatiželjnika kojima je Vrsaljkov ljubavni život zanimljiv još otkako je 2018. osvojio simpatije cijele zemlje tijekom SP-a 2018.

Par se upoznao u Zadru, odakle su oboje rodom. Nakon završetka srednje škole Matea je Šimi ostala velika podrška u nogometnoj karijeri, a pritom nimalo nije marila za slavu i mondena događanja. Nogometaš ju je baš takvu cijenio i ubrzo odlučio da s takvom ženom želi provesti ostatak života. Zaručili su se, a potom i vjenčali 24. lipnja 2017. godine. Godinu dana kasnije stigao im je sin Bruno, a Vrsaljko je usto proživljavao najsjajnije dane svoje karijere.

Kada je 2019. prošao kroz operaciju, izjavio je u razgovoru za medije da je sretan što će tijekom oporavka imati više vremena za suprugu i sina. No, nakon manje od dvije godine, Vrsaljko je uklonio s Instagrama sve zajedničke fotografije sa suprugom, a nakon toga s prsta je sklonio i vjenčani prsten, koji otad nije vraćao. Matea Vrsaljko s društvenih mreža je nestala, a glasine o krahu braka sve su glasnije.

Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...