Najpoznatiji sat u Hrvatskoj “ostao bez kazaljki” povodom obilježavanja Svjetskog dana vida!

Ako ste danas na društvenim mrežama naišli na video koji prikazuje zastavu koja vijori sa sata na Trgu Bana Jelačića u Zagrebu, riječ je o virtualnoj kampanji Optike Anda za promicanje Svjetskog dana vida!

Sat bez kazaljki i zastava na kojoj piše „Ako ne vidite koliko je sati, vrijeme je za pregled vida!“, postali su virtualna senzacija koja je napravila pravu pomutnju na društvenim mrežama. Mnogi su na trenutak pomislili kako je najpoznatiji sat u Hrvatskoj uistinu ostao bez kazaljki te da je na njemu osvanula zastava poznatog lanca optika. Optika Anda odavno je prepoznata kao brend koji pomiče granice u svijetu optika, ali ovaj put je otišla korak dalje i za Svjetski dan vida napravila trodimenzionalnu optičku iluziju na glavnom trgu u Zagrebu. Video je imao za cilj na upečatljiv način osvijestiti širu publiku o nedovoljnoj brizi o zdravlju očiju jer prema istraživanjima čak 2,5 milijardi ljudi na svijetu nema ispravnu korekciju vida! To govori u prilog tome da veliki broj populacije živi s ograničenim vidnim poljem i otežavajućom percepcijom svijeta, stoga postoji kontinuirana potreba za poticanjem javnosti na razmišljanje o važnosti očiju i dobrog vida.

U nastojanju da podigne svijest o potrebi za dobrim vidom i pomogne osobama koje nemaju dostupnu kvalitetnu korekciju vida, Optika Anda u svojim poslovnicama nudi uslugu besplatne kontrole dioptrije tijekom čitave godine, a rezervirati se možete i online putem!

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...