Pupić Bakrač o sjednici Županijske skupštine: “Podnosimo prijavu zbog kupoprodaje mandata. Trgovalo se i kupovalo na sve strane”

Županijski vijećnik Akcije mladih Marko Pupić Bakrač u priopćenju za medije koje prenosimo u cijelosti, osvrnuo se na sjednicu Županijske skupštine koja je održana u petak.

” Ono što se dogodilo na sjednici Županijske skupštine u petak 22.10.2021 godine je vrhunac kokošarenja, nema dalje, a moralno-političkom smislu dno dna, nema dublje. Kako bi se spasila većina, trgovalo se i kupovalo na sve strane. Tako je u koaliciji završila srpska stranka sa deklariranim ustašama ( ili kvazi ustašama, kako hoćete) sve pod kapom vladajuće stranke , pardon osuđene zločinačke organizacije. Smješnija ili jadnija, kako hoćete od cijele te situacije su obrazloženja aktera. Oni su glasali neovisno jedni o drugima, programska koalicija… bla,bla… Bogme  jest programska s programom zadovoljavanja vlastitih interesa a jesu se i namirili neovisno jedni od drugih.

U svezi cijele te situacije mi ćemo podnijeti PU Antona Dražine i Državnom odvjetništvu prijavu zbog kupoprodaje mandata, odnosno trgovine utjecajem. Sve ovo je bilo najavljivano i očekivano pa su zasigurno napravili pripremne radnje kako bi identificirali, uhitili i procesuirali počinitelje. Evo na primjer ja osobno znam tko je vodio razgovore i pazario po Stankovcima pa valjda zna i policija. Također sudski ćemo zatražiti zabranu da HSP AS koristi ime oca domovine Ante Starčevića jer grupica intelektualno podkapacitiranih ljudi kalja njegovo ime, lik i djelo svojim bizantskim aktivnostima. Neka se ostave  Ante Starčevića i stranku nazovu HSP kokošar Pićo, sukladno radu i djelovanju.

Kome sva ova zbivanja nisu otvorila oči nikada i neće.”

 

 

 

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...