Subašić nakon nogometne fešte na Stanovima pred 2500 gledatelja: “Malo su mi emocije proradile kad sam vidio ovakav ugođaj”

Prava nogometna fešta na Stanovima pred oko 2500 gledatelja, u prijateljskoj, ujedno i humanitarnoj utakmici, splitski Hajduk je rezultatom 6-0 bio bolji od trećeligaša HNK Zadra. Pogotke za Splićane, koji su bili oslabljeni izostankom reprezentativaca i ozlijeđenih, postigli su Diamantakos  (27. i 50.) Katić ( 30. ), Fossati (43.), Kačaniklić (59.) i Mlakar (72.).

Dio od prodanih ulaznica bit će doniran Udruzi Cukrići – Zadar, za kupnju inzulinskih pumpica.

Vratar Hajduka, Zadranin Danijel Subašić, koji je igrao do 75. minute, kad ga je zamijenio mladi Perić, nije se mogao obraniti od razdragane djece koja su opkolila igrače Hajduka na travnjaku Stanova, nakon utakmice, u potrazi za autogramom, dresom i selfijem.

– Lijepo je doći na Stanove, tu je moj dom i tu sam počeo karijeru. Stvarno je prekrasno osjetiti ovakav ambijent, to je poseban gušt. Nadam se da će HNK Zadar rasti i napredovati. Sigurno da im treba vremena, podrške i strpljenja. Malo su mi i emocije proradile kad sam vidio ovakav ugođaj. Drago mi je da će Udruga Cukrići dobiti potrebna sredstva, presretan sam kad vidim ovu djecu s kojima smo trenutno okruženi na travnjaku, kazao je Subašić.

Trener Zadra Želimir Terkeš i pored poraza bio je zadovoljan.

– Ovo je za nas bila fešta, nogometni praznik, ponosni smo što je utakmica bila humanitarna. O kvaliteti Hajduka ne treba puno trošiti riječi, kvalitetan prvoligaš, dok se mi borimo u trećoj ligi, i tu tražimo svoj cilj. Mislim da je rezultat na kraju ipak malo previsok, smatram da su gledatelji mogli uživati, vidjeli su dosta golova, završio je Terkeš.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...