AKCIJA USKOK-a U Zadru uhićeno desetak osoba, među njima i nekoliko poreznih inspektora

U tijeku je velika akcija USKOK-a i zadarske policije koja je uhitila deset osoba, među kojima porezne inspektore i vlasnike tvrtki i obrta sa zadarskog područja.

“Policijski službenici Policijske uprave zadarske u koordinaciji s Uredom za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta  provode kriminalističko istraživanje kojim je obuhvaćeno više osoba zbog sumnje u počinjenje koruptivnih kaznenih djela.

Tijekom jutra na području Zadra započela je realizacija kriminalističkog istraživanja kojim je obuhvaćeno više osoba  te se nad njima provodi kriminalističko istraživanje. Također, u tijeku je provođenje dokaznih radnji.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja policija će osumnjičene predati pritvorskom nadzorniku”, izvijestili su iz zadarske policije.

Kako neslužbeno doznajemo, uhićeni su porezni inspektori za koje se sumnja da su uzimali mito i to Robert Slavica (51) iz Šibenika, Žarko Gospić (64) iz Zadra te Zlatko Filipović (58) iz Zadra.

Uhićeni su i oni za koje se sumnja da su mito davali, a to su Marin Dokoza (52), vlasnika tvrtke Marino keramika d.o.o., Branko Bungur (48) iz Zadra vlasnik i odgovorna osoba firme Slad d.o.o., Davor Lulić (43), vlasnik firme Lulić d.o.o., Ivan Lulić (71) kao odgovorna osoba firme Mehanizacija d.d., potom Nino Šimunić (51) iz Zadra, Zef Mučaj (65) iz Nina, vlasnik pekare te Mito Mičić (53), vlasnik zadarskog lokala “Šime”.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...