Carter i Mavra najavljuju Crvenu Zvezdu: “S pristupom kao protiv Cibone imamo šanse!”

Već dva dana nakon pobjede nad Cibonom, košarkaši Zadra u nedjelju 7. studenog dočekuju Crvenu Zvezdu mts u sklopu 7. kola AdmiralBet ABA lige.

Momčad koju predvodi Dejan Radonjić, u sezonu je otvorila s pet pobjeda i jednim porazom. Uz regionalnu ligu, sastav iz Beograda ove sezone nastupa u Euroligi gdje imaju omjer 3 pobjede i 5 poraza. U četvrtak su na domaćem parketu upisali veliku pobjedu nad grčkim Panathinaikosa 81:48.

Utakmica je zakazana za nedjelju 7. studenog s početkom u 18:45h. Prijenos utakmice će biti na Arenasport 2.

Ulaznice se mogu kupiti putem www.croatia-tickets.com ili na blagajni ŠC Višnjik.

“Mi moramo pokušati ponoviti igru koju smo pokazali protiv Cibone. Sigurno ne smijemo dopustiti da se euroligaška ekipa poput Crvene Zvezde odlijepi na nekih desetak razlike, onda biti puno teže smanjiti prednost. Mi moramo zaustaviti njihovu kontru i smanjiti broj poena koji oni zabiju u kontranapadu. Trebamo biti fizički čvrsti, moramo igrati našu igru i vidjeti gdje će nas to odvesti,” rekao je Justin Carter.

“Jedna teška situacija, niti 48 sati nakon teške utakmice protiv Cibone moramo igrati protiv Crvene Zvezde. Crvena Zvezda je jedna momčad koja igra stvarno jako fizičku košarku, tako da neće biti lako. Nije ni njihov ritam lagan, oni također imaju puno utakmica i puno gostovanja. Ja mislim da se mi tu možemo potući, ako imamo pristup koji smo imali protiv Cibone, mislim da možemo tražiti svoju šansu u nedjelju,” istaknuo je kapetan Dominik Mavra.

“Govorim ovo od prvog dana, nakon nekih pobjeda u Hrvatskom prvenstvu to možda malo čudno zvuči, ali su momci pravi. Crvena Zvezda je ovaj tjedan u Euroligi pobijedila Panathinaikos skoro 40 razlike tako da ne ganjamo neku iluziju da smo favoriti. Mi ćemo dati sve od sebe, potući se i nadam se da će biti jedna dobra borba u nedjelju,” najavio je susret trener Vladimir Anzulović.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...