KARTE PUŠTENE U PRODAJU Ryanair najavio tri nove linije za Zadar

Irski niskotarifni zrakoplovni prijevoznik Ryanair (FR/RYR) pustio je u prodaju za iduću godinu tri nove linije za Zadar, javlja specijalizirani portal avioradar.hr.

Linija Newcastle – Zadar bila je najavljena već i za ovu godinu s jednim letom tjedno, srijedom, ali nije uopće počela s prometom. Sad je ponovno u ponudi za iduću godinu, ali s dva leta tjedno, srijedom i nedjeljom. Linija Stockholm (zračna luka “Skavsta”) – Zadar ukinuta je. Umjesto nje uvodi se iduće godine nova linija sa glavne zračne luke “Arlanda” u Stockholmu. I ova linija je u ponudi dva puta tjedno, srijedom i nedjeljom.

Potpuno nova linija je Torino – Zadar. I ona je u ponudi s dva leta tjedno, ali ponedjeljkom i petkom. Ovo će općenito biti prva redovita linija iz Torina prema nekom od odredišta u Hrvatskoj. Sve tri navedene linije planirane su tijekom cijelog ljetnog reda letenja, odnosno od zadnjeg vikenda u ožujku do zadnjeg vikenda u listopadu.


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Ne zaboravite i preuzeti našu aplikaciju za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...