Mladić (21) ispred Medicinske uboden nožem u glavu, očajni otac traži njegovog napadača i nudi nagradu: “Policija o svemu šuti. Mole se svi koji imaju saznanja da nam se jave”

Zadarske ulice oblijepljene su plakatima očajnog oca koji proziva policiju i medije za zataškavanje pokušaja ubojstva njegovog 21-godišnjeg sina koji  je u noći s 12. na 13. studenoga jedva preživio napad u Tuđmanovoj ulici u Zadru.

Kako stoji na plakatu, traži se mlađa osoba visine do 175 cm, crn, tamnosmeđe kose koja je u petak 12.11.2021. na subotu 13.11.2021. ispred Medicinske škole izvršila krivično djelo ubojstva u pokušaju, s tim što je mladiću od 21 godinu prišao s leđa i zadao mu teške tjelesne ozlijede oštrim predmetom (nožem, bodežom) u predjelu glave iza lijevog uha, gdje je mladić jedva preživio nakon višesatne operacije.

“Doslovno ga je 1 milimetar dijelio od sigurne smrti. Policija o svemu šuti i nije ništa objavila u novinama niti na portalima što budi veliku sumnju da očito kriju počinitelja. Mole se svi koji su bili tu večer ili imaju bilo kakva saznanja o tom nemilom događaju kako bi se došlo do počinitelja djela da obavijeste obitelj koja nudi nagradu i potpunu anonimnost. Hvala!”

Iz zadarske policije kažu kako je slučaj u obradi, te kako se odmah nije znalo da se radi o teškoj ozljedi. To je postalo jasno nakon što je mladić zaprimljen u bolnicu gdje je hitno operiran.

“S mladićem smo pokušali kontaktirati ali to nije bilo moguće zbog njegovog stanja. Razgovor ćemo obaviti čim to bude moguće”, rekli su nam iz PU zadarske.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...