Od sada organizirano cijepljenje u Biogradu, Pagu, Benkovcu, Kalima, Obrovcu i Gračacu

Iz Stožera civilne zaštite Zadarske županije stiže obavijest da će se zbog pojačanog interesa za cijepljenje na području Zadarske županije od srijede, 10. studenoga, pa do kraja studenoga 2021. godine svi zainteresirani za cijepljenje, osim u ordinacijama opće/obiteljske medicine koje provode cijepljenje svojih pacijenata u redovnom radnom vremenu i na cijepnom punktu Višnjik u Zadru, moći će se cijepiti i na područjima određenih gradova i općina.

Od srijede, 10. studenoga 2021. godine, organizira se cijepljenje u Gradu Pagu na adresi Trg kralja Petra Krešimira IV. (Knežev dvor), i to svake srijede do kraja mjeseca studenoga u vremenu od 11 do 13 sati, prema potrebi, a o čemu će javnost informirati nadležni stožer civilne zaštite.

U četvrtak, 11. studenoga 2021. godine, organizira se cijepljenje u Biogradu na Moru na adresi Šetalište kneza Branimira 30 (Gradska knjižnica) pa do kraja studenog  još u srijedu, 17. studenoga te u četvrtak, 25. studenoga, u vremenu od 10 do 13 sati o čemu će javnost informirati nadležni stožeri civilne zaštite.

U petak, 12. studenoga 2021. godine, organizira se u cijepljenje u Benkovcu (u tijeku je dogovor oko lokacije) i to svakog petka u studenom po potrebi u vremenu od 10 do 13 sati o čemu će javnost informirati nadležni stožer civilne zaštite.

U subotu, 13. studenoga 2021. godine, za stanovništvo otoka Ugljana organizira se cijepljenje u Kalima na adresi Put Male luke 40 (objekt  škole Valentin Klarin) te svake subote u studenom  po potrebi u vremenu od 10 do 13 sati o čemu će javnost informirati nadležni stožer civilne zaštite.

U ponedjeljak, 15. studenoga 2021. godine, organizira se cijepljenje u Obrovcu (u tijeku je dogovor oko lokacije) i to svakoga ponedjeljka u studenom po potrebi  u vremenu od 10 do 13 sati o čemu će javnost informirati nadležni stožer civilne zaštite.

U utorak, 16. studenoga 2021. godine, organizira se cijepljenje u Gračacu na adresi Ulica Nikole Tesle 72 (objekt Doma zdravlja Zadarske županije) te svakog sljedećeg utorka u studenom po potrebi i u vremenu od 12 do 15 sati o čemu će javnost informirati nadležni stožer civilne zaštite.

Osim navedenoga izvješćujemo vas da cijepni punkt na Višnjiku u Zadru produžuje radno vrijeme tijekom studenoga pa će se tako građani, osim radnim danima od subote, 13. studenoga, moći cijepiti i vikendima u vremenu od 7 do 13 sati.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...