Posebna regulacija prometa u Škabrnji i okolnim mjestima, policija će snimati okupljanje

Povodom obilježavanja 30. obljetnice Dana sjećanja na škabrnjske žrtve u Domovinskom ratu, policija će u četvrtak, 18. studenog 2021. godine u Škabrnji uspostaviti posebnu regulaciju prometa i snimati na mjestima održavanja javnog okupljanja.

“U četvrtak, 18. studenog 2021. godine na nekoliko lokacija u Škabrnji održat će se javno okupljanje povodom obilježavanja 29. Obljetnice Dana sjećanja na škabrnjske žrtve. Tim povodom, policija će navedenog dana, dok za to bude postojala potreba, uspostaviti posebnu regulaciju prometa te će biti ograničeno prometovanje vozilima.

U tu svrhu, 18. studenog od 9 do 11 sati za odvijanje cestovnog prometa zatvorit će se DC56 od skretanja Zemunik Gornji, 300 metara prema Benkovcu, ŽC 6044 (Škabrnja-Prkos) prilikom hodnje od Spomen obilježja mjesta masovne grobnice žrtava iz Domovinskog rata (kod osnovne škole) do mjesnog groblja Sv. Luke i natrag, te ulice 18. studenog 91., u vremenu od 9 sati do 15 sati zatvoriti će se ŽC 6021 od ulaza u Škabrnju (Ambar) do centra odnosno križanja sa ŽC6044, ŽC6044 od OŠ „Vladimira Nazora“ do željezničke rampe i ŽC 6044 u vremenu od 9 do 15.30 sati od groblja Sv. Luke do željezničke rampe u centru Škabrnje.

Također, za posjetitelje omogućena su parkiranja za vozila na parkiralištima na tri lokacije.

Zbog zatvaranja cesta, policijski službenici će u mjestu Biljane – Marinovac vršiti preusmjeravanje prometa preko Smilčića za sve druge sudionike u prometu.

Obavještavamo građane da će policija, na dan održavanja javnog okupljanja, sukladno članku 79. Zakona o policijskim poslovima i ovlastima, prije, za vrijeme i nakon završetka javnog okupljanja vršiti snimanje na mjestima održavanja javnog okupljanja i na prilaznim pravcima”, obavještavaju iz policije.

Mole građane da poštuju smjernice, upozorenja i zapovijedi policijskih službenika na terenu u odnosu na privremenu regulaciju prometa.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...