Vicko Burčul: “Sudac je jednom našem igraču opsovao majku, a trener Ćurković i njegovi igrači su provocirali našu klupu”

Nogometaši Zemunika jesenski su prvaci 2. ŽNL nakon što su u subotu na svom igralištu Lužine pred stotinjak gledatelja rezultatom 3-1, u derbiju 11. kola bili bolji od Galovca, u utakmici koja je bila prepuna nepotrebnih tenzija. Zemunik na ljestvi zauzima prvo mjesto s 25 bodova uz impresivnu gol razliku 45-13, Galovac će prezimiti na drugom mjestu s 24 boda, nastavak prvenstva uslijedit će 19. ožujka 2022. godine. Sudac Tomislav Čulina iz Pridrage podijelio je po jedan crveni karton sa svake strane, a iz vodstva NK Galovac imali su niz primjedbi nakon utakmice.

Predsjednik NK Galovac Vicko Burčul rekao nam je što mu je najviše smetalo na Lužinama.

– Organizator same utakmice mene kao predstavnika NK Galovac nije htio pustiti unutar ograde igrališta, pretpostavljam kako taj redar koji je bio prisutan na Lužinama nije bio upućen što treba činiti. Trener domaće momčadi Ćurković, i njegovi igrači  provocirali su našu klupu, vršili pritisak na suce, tu je po mom mišljenju krivac sudac i delegat koji to nisu sankcionirali. Posebno bih istaknuo glavnog arbitra Čulinu koji je dozvolio grubu igru, bilo je jako ružnih startova, u startu je sudac to trebao prekinuti malo žešćim sviranjem, morao je Čulina pokazati da je on gazda na terenu a ne igrači, jer se na igralištu dogodilo to da su se igrači međusobno pogurali, zamalo se i potukli. Još je nešto za mene neshvatljivo, još nismo ni ušli u svlačionicu nakon utakmice, a sudac je jednom našem igraču opsovao majku! Što se same utakmice tiče, Zemunik je potpuno zasluženo slavio i tu nemamo nikakvih primjedbi.

Pokušali smo doći do nekog iz NK Zemunik, trener Tomislav Ćurković nam je kratko rekao:

– Sve što vam mogu reći je da će se naš klub uskoro očitovati službenim priopćenjem.

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...