Istraga u kompaniji radi sramotnog božićnog ručka: “Kuhar kaže da je večera bila obilnija…”

Kako smo već pisali, pomorci s Ravnih Kotara u vlasništvu Tankerske plovidbe Zadar požalili su se na božićni ručak (zagoreni batak i nekoliko kiflica).

– Božićni ručak pod tiranijom kap… Pa, čestit i blagoslovljen Božić, napisao je jedan od njih.

Morski.hr od član uprave Ivana Pupovca doznaje da je nakon objave fotografije na društvenim mrežama, njihov Odjel sigurnosti, kvalitete i interne kontrole započeo s istragom kako bi se utvrdilo činjenično stanje.

– Prema prvim nalazima istrage, s obzirom da dio posade ne ruča nego preferira raniju večeru, kuhar je u dogovoru sa zapovjednikom spremio laganiji ručak, a obilniju večeru. Međutim, kako dio posade nije bio informiran o istom došlo je do nezadovoljstva koje je kulminirao objavom na društvenim mrežama, istaknuo je Pupovac, navodeći kako budget za prehranu u Tankerskoj plovidbi prati standard industrije.

– Štoviše on je i nešto veći, a uz to se na blagdane dodatno uvećava za 50 posto. Ručak na blagdane tako uobičajeno uključuje biftek ili pečenu janjetinu koja je ovaj put, uz kolače za desert, servirana za večeru, kazao im je Pupovac, navodeći da pomorci mogu Internoj kontroli prijaviti bilo kakve nepravilnosti.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...