Na Adventu u subotu nastupa legendarni Željko Bebek: “Posebno sam raspoložen, u današnjem vremenu teško je napraviti nastupe”

Nakon tri godine u Zadru, a po prvi put na Adventu u Zadru, u subotu, 11. prosinca u 21 sat koncert će održati uvijek rado slušani Željko Bebek.

Ovaj legendarni pjevač ne krije uzbuđenje zbog svog nastupa na Adventu, a posebice ga raduje ponovni susret s ovdašnjom vjernom publikom i fanovima svih generacija koje su ga slušale najprije kao pjevača “Bijelog dugmeta” , a kasnije i kao samostalnog izvođača.

“Posebno me raduje dolazak u Zadar u vrijeme Adventa obzirom da je to možda jedini grad u Hrvatskoj u kojem nikad nisam bio na Adventu. Posebno sam raspoložen, i ja i cijela ekipa, zato što je u ovom današnjem vremenu teško napraviti nastupe. I kad je Zadar spreman na to i osigurano je vrijeme za to, ja se jako radujem da napokon ponovno nastupim u Zadru”. – rekao nam je Bebek uoči gostovanja.

Prisjetio i se i svog zadnjeg nastupa u našem gradu, onog prije tri godine kada je gostovao u dvorani Krešimira Ćosića:

“Nismo bili dugo pa će tim užitak biti veći. Zadnji put sam nastupio u dvorani prije tri godine i poslije toga nažalost nisam nastupao. Jako me raduje Advent i to vrijeme kad ću pjevati u gradu Zadru”.

Uz Željka Bebeka i njegovu ekipu definitivno neće biti dosadno. Naprotiv, bit će to odlična zabava i jednako tako dobra atmosfera.

„Bit će to poznati repertoar kojeg publika voli. Naravno, njemu ćemo pridodati, osim starih pjesama koje sam pjevao kada su ovi stari bili mladi, i poneku novu pjesmu koje su već jako poznate i popularne, a za koje smo osvojili i Cesarice. Sigurno će publika biti zadovoljna, a mi ćemo naše raspoloženje prenijeti na njih iz sve snage“. – obećao je Bebek i poručio Zadranima:

“Bit će to najljepša moguća zabava, posebno zbog toga što nismo dugo nastupali pa nas raduju i pozornica i publika i posebno grad Zadar”!

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...