Na Kalelargi osvanuli plakati koji pozivaju na vješanje “Anemičnog” i optužuju Vladu za psihološki rat protiv vlastitog naroda

Na oglasnoj ploči na Kalelargi osvanulo je više manjih plakata u kojima se Vlada optužuje za psihološki rat protiv vlastitoga naroda, a iz čijih sadržaja je nedvojbeno da su ih postavili protivnici cijepljenja i epidemioloških mjera koji epidemiju nazivaju “PCR pandemijom”.

“Zašto ljudi pristaju da im se kopa po nosu, a znaju da je taj test pogrešan, što je priznao i znanstvenik koji ga je otkrio. Međutim PCR testovi trebaju dvjema skupinama: onima na vlasti i onima koji na tome zarađuju”, piše između ostalog na jednom od plakata.

“Vlada koja provodi psihološki rat protiv vlastitog naroda sama sebe je proglasila neprijateljem tog naroda”, stoji na plakatu, dok na drugom uz sliku djeteta oko kojeg su injekcije piše “Ne dirajte djecu”.

Na vrhu oglasne ploče je slika omče, a unutar omče piše “Anemični”. To je inače u krugovima njegovih kritičara nadimak Andreja Plenkovića  koji je svojedobno izjavio da nije mogao služiti vojni rok zbog anemije.

“S obzirom na njihov neprimjeren, uvredljiv i informacijski netočan sadržaj, smatram da bi se itekako trebalo pisati o ovome ne bi li se takve stvari maknule sa zadarskih ulica”, rekla nam je zgrožena čitateljica koja nam je dostavila sliku plakata.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...