Ričard komentirao osmrtnicu s njegovim imenom: “Ža’ mi je čovika…”

U Zadru je zadnjih nekoliko tjedana aktualna tema situacija u Košarkaškom klubu Zadar te novac koji se iz proračuna daje kao pomoć ovom klubu

Enio Meštrović, poznatiji kao Ričard za RTL.hr komentirao je svoju osmrtnicu koju mu je napravio predsjednik gradskog odbora SDP-a u Zadru Daniel Radeta. Podsjetimo osmrtnicu je objavio na Facebooku.

”Ža’ mi je čovika. U stvarnom životu on je samo tužan. Njegov jedini cilj je na listi SDP-a ući u Sabor. Bogat je čovik onaj kome triba malo. Dostojanstvo je moći pogledati sebe u ogledalu svaki dan i živiti sa sobom bez prigovora”, kaže Ričard za RTL i dodaje:

“Mislim dakle jesam. Mislim, govorim i radim što mislim, dakle jesam je ispravna definicija. Ništa ne može platiti pošten san. Ljubim sve ljude dobre volje.”

Podsjetimo, Radeta je objavio osmrtnicu Ričardu, odnosno Eniju Meštroviću, koji je na zadnjim izborima u Zadru ostvario odličan rezultat i zamalo ušao u drugi krug. Međutim bez njegovih vijećnika, u Zadru se ne može složiti većina.

Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, X, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...