Zadarski Donat slavio u Vinkovcima i upisao četvrtu pobjedu u nizu, trener Karlović: “Ovo je bila izuzetno važna pobjeda”

Završen je prvi dio sezone u Superligi prvenstva Hrvatske u stolnom tenisu. Zadarski Donat jučer je na gostovanju u Vinkovcima bio bolji od Cibalije rezultatom 3-1, upisavši tako i četvrtu pobjedu u nizu. Donat je polusezonu završio s pet pobjeda i šest poraza, te se nalazi na šestom mjestu prvenstvene ljestvice, u konkurenciji dvanaest klubova.

Trener Donata Davor Karlović zadovoljan je ostvarenom pobjedom i učinkom dosadašnjeg dijela prvenstva.

– Izuzetno važna pobjeda jer smo nadigrali našeg izravnog konkurenta, odlučila je odlična igra Tomislava Zubčića, koji je pobijedio svoja dva pojedinačna meča, također i Filip Borovnjak, koji nam se napokon priključio nakon ozljede, dobio je uvjerljivo svoj susret. Upisali smo ukupno pet pobjeda u polusezoni, što je zadovoljavajuće, s obzirom da smo čak osam utakmica odigrali kao gosti, svega tri kao domaćini. U nastavku sezone koja kreće u veljači iduće godine, očekuje nas puno bolji raspored, samim time se nadam kako ćemo upisati i više pobjeda, završio je Davor Karlović.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...