Zadarski policajci darovali 16 doza krvi i tako pomogli u spašavanju života

Darivatelji krvi danas su svojim humanim činom pomogli u spašavanju ljudskih života, darivajući tako zasigurno jedan od najljepših blagdanskih darova.

Danas, 30. prosinca 2021. godine u organizaciji Policijske uprave zadarske i Gradskog društva Crvenog križa Zadar, uspješno je provedena akcija dobrovoljnog darivanja krvi u prostorijama policijske uprave.

Humanitarna akcija je trajala od 10 do 12 sati, a prikupljeno je 16 doza krvi.

Zahvalnicu Crvenog križa za prvo darivanje dobili su dva policijska službenika.

Druga ovogodišnja akcija dobrovoljnog darivanja krvi održana je u sportskoj dvorani Policijskog centra Dragan Žunić, uz poštivanje propisanih epidemioloških mjera.

Posebno možemo istaknuti kako se policijski službenici Policijske uprave zadarske i mimo ove akcije uvijek redovno odazivaju pozivima i apelima Opće bolnice Zadar za darivanje krvi.

Zahvaljujemo svim sudionicima što su se pridružili ovoj hvalevrijednoj akciji darivanja krvi.


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...