Bernarda Pera o slučaju Đoković: “Bilo je iznimaka, nekim igračima je odobren ulazak…”

Zadranka Bernarda Pera i Čehinja Katerina Siniakova plasirale su se u finale WTA turnira u Melbourneu u konkurenciji parova. One su u polufinalu bile bolje od Rumunjke Irine Begu i Srpkinje Nine Stojanović sa 6-7, 6-1, i 10-5 u setovima, u finalu će hrvatsko – češka kombinacija koje su postavljene kao druge nositeljice, igrati protiv Tereze Martincove iz Češke i Mayar Sherif iz Egipta.

Bernarda, kako je to izgledalo u polufinalnom dvoboju?

– Dobro je bilo, prvi set smo malo lošije ušle u meč, drugi i treći set je izgledao puno bolje, tako da smo zasluženo slavile.

U finalu vas očekuje finale s češko – egipatskom kombinacijom?

– Iskreno, još ne znam ništa, vi ste mi prvi to priopćili. Martincovu znam, ovu Egipćanku ne baš. Sve su to singl igračice, ne vjerujem da baš imaju nekoakvog iskustva u paru, mi smo malo više iskusnije i to je naša mala prednost.

Kako ti komentiraš ovaj cirkus oko Novaka Đokovića, nije se cijepio, ne može još ući slobodno u Australiju?

– Ne znam točno prave činjenice, ali mislim da je bilo nekoliko iznimaka kod nekih igrača, i odobren im je ulazak, ne znam zašto je Đokoviću najprije odobren pa zabranjen ulazak u Australiju, mogli su mu odmah još i prije puta reći da mu neće dozvoliti ulazak. Ne znam kakav Novak ima problem sa zdravljem, tako da neću komentirati.

Kakva je situaciji s koronom u Australiji?

– Koliko čujem, ima dosta korone u Melbourneu.

Pozdravi nekoga u Zadru?

– Evo, pozdravit ću sestru, a otac i majka koji su u Zagrebu, i njima isto puno pozdrava.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...