Cijelo vrijeme pogrešno stavljate jastučnice, evo kako da izgledaju uredno i čisto

Savršena posteljina može biti ključna za dobar san. Međutim, znate li kako da vaši jastuci izgledaju savršeno čisto i uredno?

TikTok video koji ima više od 16 milijuna pregleda govori o tome kako držati jastučnice čvrsto na jastuku i mogao bi zauvijek promijeniti vašu rutinu spremanja kreveta.

Kaylie, profesionalna čistačica, dijeli svoje savjete o čišćenju na TikToku te u videu poručuje: “Ako ste domaćica, ne ostavljajte svojim klijentima ovakve jastuke.”

@tidycademypro It’s the little things 😊 #cleantok #housekeeperhacks #cleaninghacks #cleaning ♬ CRAFT – OFEKNIV

Pokazala je jastuk s jastučnicom na kojoj je visila dodatna tkanina i činila jastuk neurednim vrećastim te objasnila: “Uzmite taj dodatni komad jastučnice i stavite ga u jastučnicu, čvrsto ga povucite sa strane i eto ga. Savršeno pravokutni jastuk!”

Mnogim korisnicima svidio se njezin savjet, proglasivši ga ‘genijalnim’ i ‘impresivnim’, dok su neki priznali kako ih začuđuje izgled same jastučnice.

“Čekaj… vaše jastučnice nemaju ušiven ‘džep’? U Australiji sve naše jastučnice imaju ‘džep’ ušiven na jednu stranu otvora”, komentirao je jedan korisnik, dok je jedna korisnica objasnila: “U SAD-u neki to imaju, neki ne. Otkrila sam da dekorativniji imaju džep ušiven, dok onaj koji ide uz set plahti nema”, prenosi Večernji.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...