Ivan Šarić otkrio da mu je sin pao s kauča, a progovorio i o posljedici: “Zaradio sam frakturu lubanje i čeljusti”

Stand-up komičar Ivan Šarić (37) na svojem je Instagram Storyju objavio što mu se dogodilo. Svojim je pratiteljima otkrio da je njegov sin Oliver prvi put pao. „Okrenuo se i pao s kauča“, objasnio je te dodalo da mu nije bilo ništa. Šarić je nakon toga otkrio da je on taj koji je ozlijeđen. „Ali ja sam zaradio frakturu lubanje i čeljusti“, napisao je zatim pa objasnio da je to zaradio od svoje partnerice i Oliverove mame Korane Gvozdić (39).

Korana je Olivera rodila u travnju, a roditelji su dolazak prinove javnosti otkrili tek u svibnju. Oliver je rođen kao Palčić, a Korana je jednom prilikom ispričala što su sve prolazili. Beba i mama su proveli 38 dana u bolnici, a Korana je otkrila da je sina mogla vidjeti samo 15 minuta dnevno. On je bio na neonatologiji, a posjete je ograničavala pandemija.

U trenutcima druženja prepričavala mu je što radi kat iznad njega dok čeka sljedeći dan kako bi ga ponovno vidjela, piše Večernji.

„Pričala sam mu o tatinim idejama kako da se ušulja u bolnicu, bakinim paketima koje je slala, prenosila mu pozdrave naših prijatelja, bodrila ga, hrabrila i njega i sebe, pjevala sam mu jednu te istu pjesmu svaki dan, svaki njegov tjedan slavila s papirnatom kapicom na glavi jer to je bio jedini način na koji sam se znala nositi sa strahom i bespomoćnosti“, kazala je bivša manekenka tada.

„Ja sam svog sina primila u naručje 25. dan, a tata ga prvi put vidio i zagrlio nakon više od pet tjedana. Kako to sve preživiš? Duša i tijelo se na kratko razdvoje. Početni šok, tuga i gomila suza moraju odraditi svoje, istovremeno se tijelo diže s dna, otrese “prašinu” i bol sa sebe i kree u pogon. I nema stajanja!“, opisala je.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...