Depresivno stanje u momčadi, košarkaši Puntamike u štrajku zbog kašnjenja plaća; Kuliš: “Gotovo je nemoguće najaviti ovu utakmicu s Cedevitom Junior”

Košarkaš Puntamike gostuju od 16.30 sati u dvorani Boško Božić Pepsi u Zagrebu kod Cedevite Junior u susretu 20. kola HT Premijer lige. Igrači Stipe Kuliša i dalje su u štrajku zbog kašnjenja plaća, iz tog razloga nisu trenirali još od kraja prošlog tjedna.

Put Zagreba momčad Puntamike kreće u 10.30 sati, Stipe Kuliš je svjestan depresivnog stanja u momčadi, ali mišljenja je kako će njegovi igrači i pored svih nedaća ipak morati pokazati karakter.

Gotovo je nemoguće i najaviti ovu utakmicu s Cedevitom Junior, mi smo bez treninga već gotovo tjedan dana, kao što smo pokazali i na nedavnoj kup utakmici u Splitu, karakter i pristup nam je jedino uporište u kojeg se možemo pouzdati u ovoj utakmici. Ovo što se događa u klubu je meni kao treneru izvan moći, to nije u opisu mog posla, ja to mogu svojim nekakvim entuzijazmom vući dalje, držati momke na okupu, ali trening je ipak osnova svega, mi ga trenutno nemamo! Iskreno se nadam kako će vodeći ljudi u klubu što prije riješiti nastale financijske probleme, a kad se riješi, mi kao momčad povećat ćemo moral i trud kako bi nadoknadili nastalu rupu u trenažnom procesu.

Može li se ipak dogoditi čudo pa da i u ovakvoj situaciji slavite u dvorani Pepsi Božić?

Definitivno možemo pobijediti, sport je zbog toga i zanimljiv, što može ponuditi svakakve stvari, iznenađenja.

Igrači su bez treninga, rade li individualno?

Oni rade na sebi, savjesno se ponašaju oko sebe i svog tijela.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...