Vrsaljko novinarima nakon vijesti o novoj vezi: “Zovete babu Anđu i dida Josu na telefon kako bi došli do odgovora na sve što vas interesira”

Šime Vrsaljko oglasio se na društvenim mrežama prvi put nakon što su mediji donijeli vijest kako navodno čeka dijete sa Slovenkom Kajom Vidmar.

– Mogu razumjeti interes medija za moj privatni život. Ne mogu shvatiti da skačete po vrtlu babe Anđe i dida Jose… Zovete njih na telefon kako bi došli do odgovora na sve što vas interesira a ne shvaćate da će vas Anđa motikom ispeglati ako joj budete skakali po vrtlu! Baba, ne daj vrta, volim te – napisao je Vrsaljko na Instagram Storyju i označio ekipu RTL-a, koja je prva donijela priču o njegovoj novoj ljubavi.

Šuška se kako Šime već neko vrijeme ljubi 26-godišnju bivšu Playbojevu zečicu i influencericu iz Slovenije, Kaju Vidmar. Atraktivna Slovenka također živi u Madridu gdje je završila tečaj kožarstva i šivanja, a za slovenski 24ur u nedavnom intervju je rekla da živi sa svojim vitezom koji je njezin motivator i podrška te je potvrdila da je trudna i čeka djevojčicu.

Šime i Kaja na Instagramu se prate oko godinu i pol dana, a zapratio je i njezinu sestru Laru. Nedavno je Kaja na društvenim mrežama objavila dvije fotografije sa svojim princom iz sjene. Nagađa se da je riječ o Vrsaljku jer je par viđen na proslavi rođendana Šimina kolege iz kluba, Jana Oblaka.

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...