Životna priča Jure Brkljače dobila i video spot: “Jedna od onih pjesama koje nastanu u trenu”

‘Da sutra odem od tebe’ svojevrsna je intimna ispovijest i ljubavna balada, na koju sam Jure stavlja autorski pečat u djelu glazbe i teksta, dok aranžman i produkciju potpisuje zajedno sa Mihaelom Blumom.

“Da sutra odem od tebe pjesma je koja opisuje jedan period mojeg života, moje mladosti, u kojoj se vjerujem, svatko od nas može pronaći. To je jedna od onih pjesama koje nastanu u trenu i odjednom, u jednom komadu. Novom pjesmom Da sutra odem od tebe ujedno ću zaključiti priču albuma prvijenca Ostani tajna moga života, na kojem se ona i nalazi”, rekao je Jure.

Video za ovu glazbenu priču snimljen je u interijeru jednog hotela u Zagrebu, a sve je kamerom zabilježila vrijedna ekipa Hit produkcije sa Hrvojem Banićem na čelu.

“Spot za pjesmu Da sutra odem od tebe snimili smo u hotelskoj sobi, a posebnu čar cijeloj priči dala je Klara Matković koja je super odradila dio svoje uloge. Kao na svakom snimanju sa Hrvojem Banićem bilo je radno, ali smo se isto tako super zabavili, što je svima olakšalo posao. Jako sam zadovoljan ovime što smo snimili, a nadam se da će se isto tako svidjeti i publici”, zaključio je Jure.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...