Aktualac na Anteni Zadar: Razgovarali smo s Nikolinom Radić o izvještavanju iz Ukrajine

Ratna zbivanja u Ukrajini ovih dana pratimo s velikom pažnjom. I to zahvaljujući brojnim kolegama novinarima koji izvještavaju iz ove ratom zahvaćene zemlje.

Punih 12 dana u toj zemlji bila je kolegica s RTL televizije Nikolina Radić s kolegom snimateljem Ivanom Stipčevićem. Boravili su u Lavovu i svakodnevno dijelili sudbinu s tamošnjim stanovništvom.

U našem Aktualcu ugostili smo Nikolinu i popričali o njenom izvještavanju iz ratne Ukrajine, osjećajima sigurnosti i straha, odlascima u skloništa nakon brojnih oglašenih uzbuna.

Doznali smo iz prve ruke i kako sami Ukrajinci doživljavaju rusku agresiju na njihovu zemlju te kako žive iz dana u dan.

Ako ste propustili naš Aktualac, poslušati ga možete reprizno u ponedjeljak u 5:30 u našem programu, ili pak možete poslušati snimku na našem portalu.


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...