Majka 10-ero djece pokazala kako izgleda njena nabavka: “Tjedno kupim 27 kg voća i 11 kg mesa!”

Majka desetoro djece Amerikanka Alicia Dougherty pokazala je na svom TikToku gomile hrane koju tjedno kupuje da prehrani svoju veliku, 12-članu obitelj.

Na svom TikTok računu ispričala je da tjedna nabavka za njih podrazumijeva nevjerojatnih 27 i pol kilograma voća, gotovo pet kilograma žitarica i šest kilograma smrznutog povrća.

Ovaj tjedan jednu večer jedemo odrezak, što znači pet različitih vrsta mesa ukupne težine 5.6 kilograma!, rekla je i pokazala gomilu čipsa, krekera, drugih grickalica i umaka koje tjedno kupuje za svoje desetoro djece.

A osim odrezaka tjedno za sebe, supruga i djecu kupi i oko šest kilograma pilećih prsa, dva kilograma škampi, 2.7 kg kobasice, 12 konzervi gotove juhe, 6 paketa riže i čak devet staklenki maslina.

Uz sve to, njena nabavka uključuje i tri paketa (36) jaja, 23 litre mlijeka i gomilu drugih mliječnih proizvoda što obitelji traje maksimalno sedam dana…

Ovo ipak nije sve jer u trgovini nekih namirnica nije bilo pa sutra idem po ostatak!, rekla je u videu, a s pratiteljima je podijelila i koliko ta tjedna nabavka košta: 7.600 kuna!

Njen je video je s više od 400 tisuća pregleda postao viralan, a osim što su se čudili količinama hrane TikTokeri su se pitali i kako si to može priuštiti ako ne radi, pa su zaključili i da ‘sigurno suprug očito dobro zarađuje’: te da uz 10-ero djece netko mora!, prenosi Večernji.

@doughertydozen How many pounds of produce do you go through in a week? #GroceryHaul #ShoppingHaul #ShoppingHauls #BigFamily #LargeFamilyLife ♬ Taste It – Ikson

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...