Neugodno iskustvo navijača: “Pola zaštitara nije znalo da ne treba COVID potvrda i ne puštaju nas na tribinu za koju smo kupili karte!”

Na sjednici Vlade održanoj u četvrtak ministar Davor Božinović predstavio je odluke Stožera civilne zaštite kojima se ublažavaju uvedene nužne epidemiološke mjere.

Jedna od njih odnosi se na održavanje sportskih natjecanja uz prisustvo gledatelja bez EU digitalnih COVID potvrda, ali uz ograničenje popunjenosti tribine na 50 posto i obvezno korištenje maski.

Prije jučerašnjeg susreta sa Zabokom na Višnjiku, KK Zadar na svom službenom Facebook profilu obavijestio je posjetitelje o novim pravilima.

“Za utakmice Zadra u prodaju će s današnjim danom za svaku utakmicu biti pušteno 50 posto kapaciteta koji pojedina tribina može primiti, a navijačima za ulazak u dvoranu više NISU potrebne COVID potvrde!”, napisali su.

Međutim, ekipa zaljubljenika u košarku javila nam se s neugodnim iskustvom.

Nakon godinu dana napokon odlučimo otići na utakmicu i doživimo poniženje! Kupili smo karte i stigli na ulaz D. Tamo nas zaštitari ne puštaju jer od nas traže COVID potvrdu. Objašnjavamo im da ona više nije potrebna za ulazak u dvoranu, ali ne popuštaju. Stižemo na ulaz B i prolazimo dalje. Dakle, pola zaštitara zna za nova pravila, pola ne. Unutar strukture same organizacije nešto definitivno nije kako treba, priča nam navijačica koja želi ostati anonimna.

Ovo nije jedina frustrirajuća situacija koju su doživjeli.

Kupili smo karte za teleskop tribinu za Zabok i za Cedevitu Olimpija koja je večeras. Godinu dana nije bilo moguće doći na teleskop, ali po novome karte su puštene u prodaju i na kućici kod Višnjika i preko Croatia Ticketsa. Stižemo u dvoranu i – nemamo gdje sjesti, ne puštaju nas! Ovo je nepoštena poslovna praksa koja je doslovno utuživa. Jučer smo doživjeli poniženje, a danas, kada se očekuje preko 5 tisuća navijača, ne znamo što će se dogoditi i hoćemo li imati gdje sjesti. Okrenuli smo od jutros sve dostupne brojeve, nitko nam se ili ne javlja ili nam ne zna ponuditi rješenje, prepričava nam neraspoložena čitateljica.

Zadar nema služenog glasnogovornika kluba, pa ni sami na dispoziciji nemamo kontakt koji bismo brzo mogli okrenuti i razriješiti pitanje neorganizacije na terenu koja je evidentna.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...