ODGOVORIO ČITATELJU Denis Karlović: “U Krešin dom ćemo staviti montažni parket koji je najbolji u Europi i kupiti novi semafor na leasing!”

Čitatelj našeg portala poslao nam je mail u kojem je zamolio da postavimo pitanje direktoru ŠC Višnjik Denisu Karloviću. Naime, zanima ga što Karlović misli napraviti, kako navodi čitatelj “sa sramotnim parketom u glavnoj dvorani, koji se sve više pretvara u klizalište, dok pretplatnici iščekuju kada će vidjeti neku težu ozljedu igrača”.

Denis Karlović, ipak se nije složio s čitateljem, jer smatra – kako je parket u dvorani Krešimir Ćosić vrhunski!

– Što se centralne dvorane tiče, tri su stvari koje smo detektirali i koje moramo riješiti u sljedećem periodu. Prvo i osnovno, a to je krov, odnosno staklena kupola dvorane, to smo uspjeli sanirati jer je bila dotrajala i na puno strana je propuštala kišu, uz to je kupola na dosta mjesta i popucala. Ali to smo uspjeli riješiti – kupola je potpuno zamijenjena i prošla je test prije dva dana kada je bila velika kiša – pa smo sada petnaestak godina mirni.

 

Karlović se osvrnuo i na postojeći semafor koji ne zadovoljava postojeće uvjete sportskih natjecanja.

– Drugo stvar koja je goruća, jest naš centralni semafor koji je zastario jer tehnologija ide prema naprijed. S druge strane, firma koja ga je isporučila više ne postoji, pa više nemamo rezervnih dijelova za njega. Taj semafor više ne može po propozicijama pratiti sve sportove na pravi način, uključujući i košarku. Do kraja ove godine izaći će javni natječaj za novi semafor, nakon čega ćemo u dvorani Krešimir Ćosić – najkasnije do lipnja 2024. godine imati najbolji semafor koji trenutno postoji! Kupit ćemo ga na leasing. Promijenit ćemo ne samo onaj viseći semafor u sredini, već i ova dva sa strane.

Parket, kako ističe Denis Karlović, još nije potrebno mijenjati.

– I na koncu, treća stvar koju moramo riješiti je parket. Ali prema ocjenama stručnjaka on se može koristiti i može izdržati – još godinu do dvije jer je vrhunski! Parket nije oštećen. Izgleda vizualno loše zbog lijepljenja reklama. Naime, ne skidaju se na pravi način postojeće reklame, pa se preko njih lijepe nove. Na skidanju reklama rade djelatnici koje angažira KK Zadar, a ne naši djelatnici. Je li trenutni parket u Krešinom domu “klizalište”? Ma gdje je “klizalište”? I gdje padaju igrači, to nije istina! Radi se o vrhunskom parketu! Ako se netko oznoji i padne na parket koji se ne obriše, naravno da će u tom slučaju igrač pasti. Ali to nema veze s kvalitetom parketa, koji je, kao što sam rekao, vrhunski Mondo parket, ali ga se mora očistiti od reklama.Tražit ću da se parket očisti! Svejedno ćemo u roku od godinu do dvije zamijeniti postojeći parket – koji će biti montažni. Montažni parket će se moći maknuti nakon koncerata i ponovno staviti kad se igraju utakmice. Imat ćemo u dvorani Krešimir Ćosić montažni parket koji je najbolji u Europi!, zaključio je Karlović.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...