U utorak u Biogradu predavanje na temu prevencije i ranog otkrivanja do učinkovitijeg liječenja raka debelog crijeva i raka dojke

Zavod za javno zdravstvo Zadar organizira u utorak, 29. ožujka 2022. u dvorani Poduzetničkog inkubatora Grada Biograda na Moru, Bukovačka 23, Biograd na Moru s početkom u 17 sati, promotivno edukacijsko događanje projekta “ON TIME – Prevencijom i ranim otkrivanjem do učinkovitijeg liječenja raka debelog crijeva i raka dojke”.

Glavni je cilj projekta promicanje prevencije, rane dijagnoze i optimizacije liječenja raka debelog crijeva i raka dojke uz jačanje kvalitete javnozdravstvenih usluga te mjerenje „pametnom vagom“ uz individualne konzultacije i prigodno osvježenje.

Zavod za javno zdravstvo Zadar prigodno organizira ovo događanje s ciljem predstavljanja projekta te kampanje o prevenciji i ranom otkrivanju raka debelog crijeva i dojke u svrhu povećanja znanja šire javnosti.

U slučaju nemogućnosti fizičkog prisustvovanja, na događanje moguće se povezati i virtualno na ovoj poveznici.


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...