Zbog izmišljenog duga dvojica Zadrana napala 32-godišnjaka i oteli mu ključeve BMW-a. Policija ih pronašla kasnije te večeri, u istom BMW-u

Policijski službenici Odjela organiziranog kriminaliteta Službe kriminalističke policije dovršili su kriminalističko istraživanje nad dvoje hrvatskih državljana koje se sumnjiči za iznudu na štetu 32-godišnjaka.

Sumnja se kako su prošli tjedan u Zadru, po prethodnom dogovoru  40-godišnjak i 21-godišnjakinja u četvrtak navečer susreli oštećenog na jednom gradskom predjelu da bi mu potom 40-godišnjak silom i uz ozbiljne prijetnje na ime nepostojećeg duga oduzeo osobno vozilo marke BMW, njemačkih nacionalnih oznaka, čije ključeve mu je oštećeni u strahu za vlastiti život predao.

Odmah nakon saznanja o događaju, policija je iste večeri u Zadru zatekla osumnjičenog 40-godišnjaka u osobnom vozilu  oštećenog, nakon čega je priveden u prostorije policije.

Nadalje, tom prilikom su u vozilu su pronađeni predmeti koji potječu od izvršenja kaznenog djela, koji su mu oduzeti dok je vozilo predano vlasniku.

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja, osumnjičeni 40-godišnjak je uz kaznenu prijavu zbog sumnje u kazneno djelo iznude predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave zadarske.

Isto tako protiv osumnjičene 21-godišnjakinje je nadležnom državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog sumnje u iznudu.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...