Naša prvoaprilska šala odjeknula Balkanom! Antena se ipak ne mijenja, i dalje pomno biramo glazbu koju emitiramo!

Naša jučerašnja prvoaprilska šala podigla je pravu buru reakcija, komentara, poruka, ali i podigla mnoge na noge.

Naime, jučerašnji dan za našu je redakciju bio je poprilično buran nakon objave kako Olivera Matijević preuzima uredničku palicu našeg radija, kako mijenjamo ime u “Turbo FM” te kako ćemo od 1. lipnja emitirati samo turbo folk.

Objava je odmah na noge digla neke političke garniture koje su suptilno, porukama, pokušali doznati koliko u najavi ima istine. Na noge su se digle i kolege iz radio industrije, ispipavajući zašto smo se odlučili na takav potez. O broju lajkova i komentara na našim društvenim mrežama, brojevima pregleda videa, storija, reelsa – da ne pričamo.

I sama Olivera dobila je na stotine poruka i komentara, većinom podrške. No prava je istina kako je cijela priča oko “Turbo FM-a” bila samo prvoaprilska šala, a mi se Oliveri zahvaljujemo što je prihvatila odigrati cijelu zezanciju s nama.

Već smo jučer nakon emitiranja pjesama Željka Joksimovića i Milice Todorović, za koje smo se odlučili kao “najmanje zlo” izazvali pomutnju kod slušatelja. Što nam je iznimno drago, moramo priznati.

Time smo samo dokazali kako naš radio i portal sudjeluje i vašoj svakodnevici, kako je nešto s čime se budite, provodite svoj radni dan, idete spavati – a mnogi od vas koji rade noćne smjene, uz nas su i cijelu noć uživajući u najboljoj domaćoj glazbi.

Antena Zadar ne mijenja ni ime ni glazbeni pravac. I dalje ostajemo prepoznatljiva zadarska “Antena” koja emitira isključivo HOT AC glazbu.

No, kad već govorimo o nama, dopustite da se malo pohvalimo. U narednom razdoblju dodatno ćemo se modernizirati, u potpunosti prijeći na AoIP tehnologiju koristeći posljednju generaciju studijske opreme renomiranog koncerna Telos Alliance, koristeći digitalni Axia pult i samo najbolje Omnia procesore zvuka. Promjenu će doživjeti i naš studio kojeg ćemo iz temelja preurediti.

No da o tome ne govorimo prerano, pozivamo vas da i dalje ostanete uz nas. Baš kao što smo i mi s vama 24 sata dnevno, na portalu i radiju.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...