Cetinski najavljuje veliku novost na koncertu u Zadru i kaže: “Jedva sam preživio pandemiju, supruga i ja živimo skromno”

Pjevač Tony Cetinski (52) koji već niz godina opet živi u Rovinju gostovao je na Radio Dalmaciji, a u razgovoru je rekao da već ovog vikenda u Zadru s njegovim bendom počinje svirati bubnjar Parnog Valjka, prenosi Večernji list.

– Jedva sam preživio pandemiju. Nije tu stvar financijski, jer se čovjek nakon 30 godina karijere navikne da mora štedjeti. Supruga i ja nemamo taj lifestyle, što se možda čini ljudima na vani da estrada živi nešto glamurozno. Mi živimo onako dosta skromno i normalno, ništa drugačije od normalnog čovjeka. Trudimo se ne trošiti na gluposti.

‘Čuvam ljubav’ naziv je njegovog novog singla.

Reakcijama publike Tony Cetinski vrlo je zadovoljan.

– Nešto dublja nego obična ljubavna pjesma. Jako mi je drago da je kod publike izazvala isto ono što je izazvala kod mene, kad smo je stvarali, i da u tri dana ima preko 100 tisuća pregleda na YouTubeu. Imam i još jedan odličan duet, ali prije toga još jedan, bez lažne skromnosti, sjajan singl, onako mediteranski pop rock. Imamo i novog bubnjara Dadu Marinkovića, kojeg nam je Parni Valjak ustupio. Naravno da će on svirati za Parni Valjak kad god bude trebalo. Sad smo bitno ojačani s njim i obećali smo da ćemo biti zajedno do mirovine. S nama počinje svirati već ovog vikenda u Zadru, najavio je Cetinski.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...