Mladići pod istragom zbog dilanja, jedan preprodao drogu u 32 navrata

Policijski službenici Odjela kriminaliteta droga dovršili su kriminalističko istraživanje nad dva hrvatska državljanina u dobi od 25 i 26 godina, koje se sumnjiči za neovlaštenu proizvodnju i promet drogama.

Tako se 25-godišnjaka sumnjiči da je od prosinca prošle godine do početka svibnja ove godine na širem području Zadra u najmanje 32 navrata izvršio preprodaju droge marihuane u pojedinačnim količinama od 0,68 do 50 grama prema krajnjim kupcima.

U sklopu kriminalističkog istraživanja, izvršena je pretraga doma kojeg 25-godišnji osumnjičenik koristi, kojom prilikom je od njega oduzeto oko 3,12 grama kokaina, oko 0,9 grama heroina te oko 3,3 grama marihuane.

Nadalje, 26-godišnjaka sumnjiči da je u travnju ove godine na području Zadra posredovao u preprodaji droge marihuane između 25-godišnjaka i krajnjeg kupca na području Zadra.

Protiv obojice se nadležnom državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog sumnje da su počinili kazneno djelo Neovlaštene proizvodnja i prometa drogama, opisano u čl.190. st.2. Kaznenog zakona, te su jučer nakon provedenog kriminalističkog istraživanja predani pritvorskom nadzorniku Policijske uprave zadarske.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...