Momčad Zadra upisala je pobjedu u drugom susretu četvrtfinala HT Premijer lige te je uz 64:70 slavila kod ekipe Zaboka

Momčad Zadra upisala je pobjedu u drugom susretu četvrtfinala HT Premijer lige te je uz 64:70 slavila kod ekipe Zaboka. Puno bolju partiju pružili su Zagorci u odnosu na duel iz Zadra.

Poprilično skromna bila je prva četvrtina u kojoj su ‘škrti’ na poenima ostali i jedni i drugi pa je nakon početnih ispitivanja snaga rezultat iznosio 11:15 za goste iz ‘Donatova grada’. U nastavku gledamo dobar Zabok i indisponirani Zadar te se nakon dobreigre domaćina na veliki odmor odlazi s zasluženih 35:32 za momke koje s klupe vodi trener Jakša Vulić.

Zadar se probdui u nastavku, jako dobro su igrali veći dio treće dionice, i sukladno toj dobroj igri imali su i najveću prednost u dosadašnjem dijelu susreta pri rezultatu 41:50, a nije se do kraja tridesete minute susreta druge serije puno toga pormijenilo pa je na semaforu svijetlilo 45:53 ulaskom u zadnju dionicu. Zabok je ponovno potegnuo u zadnjih deset minuta, ali ipak prekasno da bi mogao naštetiti zalihi koševa koju su kroz zadnju dionicu složili Zadrani i tako je utakmica završila, a s njom i serija između Zadra i Zaboka.

Zadar je upisao pobjedu od 2:0 te će u polufinalu čekati na boljeg iz serije Split – Adria Oil Škrljevo.

Gostujući sastav do polufinala HT Premijer lige predvodio je Justin Carter s 15 poena i 6 skokova, 14 je dodao Martin Juanković dok je po 10 poena upisao dvojac Antonio Jordano i Trevor Thompson. Zabok je, prema njegovim riječima zadnjoj utakmici karijere, predvodio Veljko Budimir uz 13 poena, 12 je dodao Bruno Levanić Kutni dok je 11 imao Zvonimir Ćutuk.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...