Plava rapsodija u Stanovima, Zadar torpedirao Uskoka! Ivano Čepo: “U svlačionici pred drugo poluvrijeme smo se posložili kako treba“

Nogometaši HNK Zadar s visokih 6-1 pobijedili su Uskok Klis u susretu 31. kola 3.HNL- jug, gledatelji u Stanovima, njih 107,  moglo je uživati u sjajnoj predstavi igrača Želimira Terkeša.

Pogotke za Zadar postigli su Ivano Čepo (10.) iz jedanaesterca, nakon što je gostujući vratar Josip Šolić srušio Marka Jordana, Ante Vukadinović (19. i 64.), Igor Banović (76.), Josip Stojčević (81.) i Ante Toni Bačkov (87.).

Zgoditak za Uskok Klis postigao je Zvonimir Teklić (30.) iz jedanaesterca, istog igrača srušio je Banović.

Tri kola prije kraja HNK Zadar zauzima treće mjesto na ljestvici sa 53 boda, vodeći je Jadran Ploče sa 56, drugi je Hrvatski vitez Posedarje sa 54 boda.

U sljedećem kolu, u subotu 14.svibnja u 17.30 sati, HNK Zadar gostuje u Metkoviću kod osmoplasirane Neretve.

Zadrov zadnji vezni 22-godišnji Ivano Čepo,  inače porijeklom iz Orebića na Pelješcu, bio je zadovoljan pristupom cijele momčadi.

Uvjerljiva pobjeda, odlično smo otvorili utakmicu i poveli vrlo rano, imali smo sve u svojim rukama. Jedna nas je neopreznost koštala penala iz kojeg su gosti smanjili na 2-1, međutim, brzo smo se digli i posložili na poluvremenu u svlačionici, te pristupili u nastavku na pravi način. Idemo sad u Metković po pobjedu protiv Neretve, ali moramo imati isti pristup kao i danas, zadovoljno je kazao Čepo.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...