Radovi u tijeku; Hyatt Regency Zadar Maraska otvara vrata u sezoni 2024. godine!

Radovi na izgradnji Hyatt Regency Zadar Maraska su u tijeku.

Zadar će dobiti ekskluzivni smještajni kapacitet na vrlo atraktivnom položaju.

Hyatt Regency Zadar Maraska djeluje kao dio Regency Branda tvrtke Hyatt International Group te je prvi hotel pod Hyattovim brendom u Hrvatskoj. Zadarski će se hotel, sa svojih 133 prostranih soba i apartmana, odlikovati prepoznatljivim, elegantnim dizajnom te će nuditi izvrsnu ponudu hrane i pića. Gostima će na usluzi biti i vrhunski spa i wellness sadržaji. Osim toga, hotel će sadržavati i konferencijske objekte te prostore za sastanke koji će dodatno doprinijeti razvoju konferencijskog turizma u Zadru, rekli su iz Dogus Grupe, prenosi Turistička zajednica Grada Zadra.

Izgradnjom ovog hotela nastavlja se strelovit rast prisutnosti brenda Hyatt u regiji te se on pridružuje već postojećim nekretninama Hyatt Regency u Grčkoj, Turskoj, Bugarskoj i Srbiji. Inače, Dogus Group jedan je od najvećih privatnih konglomerata u Turskoj, a vlasnik je Grand Hyatt Istanbul i Hyatt House Istanbul Gebze.

Ovaj će hotel biti treći posjed u vlasništvu Dogusa kojim će upravljati Hyatt.

Građevinski radovi planirani su u fazama, a u prvoj fazi su radovi na ojačavanju i rekonstrukciji povijesne građevine. Paralelno s tim, projekti koji su dovršeni 2016. godine su pod revizijom dizajnera kako bi se projekt ažurirao u skladu s najnovijim pandemijskim standardima, tehnologijama i trendovima u dizajnu. Dogus Grupa planira završiti pregled projekta i ponuditi drugu fazu do kraja svibnja. Rezidencijalni dio projekta je u procesu planiranja i bit će predstavljen u daljnjim fazama, izvijestili su iz tvrtke.

Informacija koja najviše zanima jest – otvorenje.

Otvorenje Hyatt Regency Zadar Maraska hotela planirano je u sezoni 2024. godine, u svrhu čega Dogus Grupa, Hyatt International Group te svi ostali dionici projekta ubrzano surađuju, odgovorili su.

Brend Hyatt Regency ponosi se time što povezuje putnike s onim što im je najvažnije. Više od 160 povoljno smještenih Hyatt Regency urbanih i odmarališnih lokacija u više od 30 zemalja diljem svijeta služe kao mjesto okupljanja za svaku priliku – od učinkovitih poslovnih sastanaka do nezaboravnih obiteljskih odmora.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...