Zadar pobijedio Junaka, HNS-ov cirkus ne daje odgovore, Iva Bokanović: “Tužna sam, ne bavim se špekulacijama o puštanju Hrvatskom vitezu!”

Nogometaši HNK Zadar su u susretu posljednjeg 34. kola 3.HNL-jug u Stanovima pred 125 gledatelja pobijedili Junak Sinj s 4-0 pogotkom Igora Banovića (13.), Ante Vukadinović (49. i 56.), to je za najboljeg strijelca Vukadinovića 16 gol ove sezone, i  Marko Jordan (91.)

Zadrani su na kraju završili na četvrtom mjestu s 59 bodova, dugo su bili jednom nogom u jedinstvenoj trećoj ligi, da bi sve prisutne u Stanovima šokirao pogodak Hrvatskog viteza Posedarje u Dubrovniku u 92. minuti protiv GOŠK-a, za slavlje Posedaraca od 1-2, i plasman Hrvatskog viteza u jedinstvenu treću ligu! Malo čudno, gol pa baš u zadnjim sekundama!

Prvi je na kraju Jadran Ploče sa 62 boda, ispred Hrvaca sa 60, ( ide u kvalifikacije za 2.HNL), treći Hrvatski vitez Posedarje 60 bodova! Konačnu odluku hoće li i HNK Zadar u sljedećoj sezoni igrati novu jedinstvenu ligu donijet će HNS već ovog utorka. Ali HNS je to trebao puno ranije odlučiti, što su čekali, to je sramotno, koga su čekali, to nema ni u jednoj ozbiljnoj europskoj ligi!

Predsjednica HNK Zadar Iva Bokanović bila je jako razočarana raspletom.

Prvo bi stavila naglasak na nas, prvi dio sezone smo završili kao deset i trebalo je to sve stizati, odlično smo odradili prijelazni rok doveli mlade igrače željne dokazivanja i nismo izgubili sedamnaest utakmica u nizu, koštali su nas neki izgubljeni bodovi u gostima zato i jesmo završili četvrti na kraju, a u proljetnom dijelu smo uvjerljivo najbolja momčad lige! Čekamo sad sljedeći utorak i konačnu odluku HNS-a, hoćemo li i mi na kraju ipak ući u tu jedinstvenu treću ligu, tada ćemo biti pametniji. Naglasila bi odlične uspjehe naših mlađih kategorija, pionira, kadeta i juniora koji su izborili kvalifikacije za 1.HNL, to me iznimno veseli, oni su budućnost našeg kluba. Hvala mojim igračima, stručnim stožeru i svim navijačima koji su prepoznali naš rad, kazala je Bokanović.

Je li GOŠK Dubrovnik možda pustio Hrvatskom vitezu Posedarje, čudno je to, dali su gol u 92. minuti, praktički u zadnjoj sekundi?

Ne bih se bavila tim nagađanjima, ali sam tužna i razočarana, jer je u Dubrovniku pao gol nakon kornera u zadnjim trenucima, kažem ne bavim se s tim špekulacijama.Mi smo imali svojih kikseva u gostima gdje smo izgubili dosta bodova. Ovim putem čestitam Jadranu na osvojenom prvenstvu, kao i Hrvacama i Hrvatskom vitezu na drugom i trećem mjestu, dodala je.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...