AJMO ZADRE! Treća i četvrta utakmica finala HT Premijer lige košarkaša – u nedjelju i utorak, 5. i 7. lipnja. Ulaznice na blagajni Višnjika već u subotu!

Treća i četvrta utakmica finala HT Premijer lige između KK Zadar i KK Cibona se igraju u nedjelju 5. lipnja i utorak 7. lipnja u 20 sati na Višnjiku.

Svoje ulaznice za navedene susrete možete kupiti u subotu 4. lipnja od 10 do 18 sati na blagajni na Višnjiku te na dan odražavanja treće utakmice od 10 sati do poluvremena utakmice, poručili su iz kluba domaćina. Za četvrtu utakmicu finala HT Premijer lige ulaznice možete kupiti u ponedjeljak 6. lipnja od 10 do 18 sati te na dan održavanja utakmice od 10 sati do poluvremena susreta.

Od četvrtka 2. lipnja ulaznice za obje utakmice bit će dostupne online putem platforme www.croatia-tickets.com. Kupljene ulaznice moći ćete predočiti na ulazu preko mobitela ili u isprintanoj verziji.

Cijena ulaznice za obiteljski VIP i prsten je 50 kn, a za tribinu 40 kuna.

Oba susreta se može pratiti na Arena Sport televizijskom kanalu, podsjetili su nas iz KK Zadar.

Napomena: Od subote 4. lipnja na blagajnama je moguće kupiti ulaznice za obje utakmice. Zbog ukidanja epidemioloških mjera i potencijalno povećanog broja posjetitelja ukida se personalizacija karata.

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...