AK Alojzije Stepinac s “torbom” medalja: Krstičević prvakinja, Tabak i Juričić viceprvaci Dalmacije, Perinoviću dvije sprinterske bronce…

U Splitu je prošlog vikenda održano Prvenstvo Dalmacije u atletici za starije kategorije na kojem su uspješne nastupe imali i atletičari zadarskog AK Alojzije Stepinac.

Dan nakon pobjede u utrci Petica za Domovinu u kojoj je slavila na stazi dugoj 5 km, Lukrecija Krstičević je postala seniorska prvakinja Dalmacije na 1500 metara.

Viceprvakinja Dalmacije u bacanju vortexa za uzrast mlađih kadetkinja je Ariana Maria Tabak, a sa srebrom se u Zadar vratio i seniorski bacač koplja Velarij Juričić. U istoj disciplini Roko Magaš je bio brončani, izvijestili su iz kluba.

Dvije bronce u sprinterskim disciplinama (na 60 i 100 metara) osvojio je mlađi kadet Božidar Perinović, a riznicu klupskih medalja broncom obogatio senior Ivan Ukalović u utrci na 1500 m. Sljedeći izazovi za atletičare AK Alojzije Stepinac su nastupi mlađih juniorki i mlađih juniora na Prvenstvu Hrvatske u Karlovcu 4. i 5. lipnja.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...