Bujanu istekao ugovor, Ridl: “Nije fer da ovog trenutka produžujem ugovor!”

Zadrani jedva čekaju nedjelju 5. lipnja i 20 sati, kada se igra treća utakmica finala PH u košarci između Zadra i Cibone, trenutno je 1-1 u pobjedama, igra se na tri dobivene.

Tražit će se ulaznica više, teško je govoriti koliko će gledatelja biti prisutno u nedjelju navečer u dvorani Krešimir Ćosić, ali ovogodišnji broj mizerne posjete sigurno će biti srušen!

Sad, da li će biti 3 tisuće, ili 4, 5, 6 tisuća gledatelja, ili možda i više košarkaških zaljubljenika, ovog trenutka nezahvalno je prognozirati, ali ako sada ne bude publike, onda se pitamo kad će?

Vratimo se malo na omladinski pogon KK Zadar, ugovor je 31. svibnja, dakle prije tri dana istekao voditelju svih mlađih kategorija Tihomiru Bujanu, o tome smo razgovarali sa sportskim direktorom kluba Zvonimirom Ridlom koji je oko svega i više nego iskren.

Čekamo svi u klubu završetak prvenstva, pa ćemo napraviti analizu rezultata svih naših mlađih uzrasta, nakon toga ćemo odlučiti kome produžiti, a kome ne produžiti ugovor! U Nadzorni odbor KK Zadar su došli neki novi ljudi koji najavljuju smjene, ovog trenutka nije fer da produžim ugovore ne samo Bujanu, nego i drugima, iz razloga upravo što se najavljuju smjene u klubu, pa i moja! Jednostavno želim imati čist obraz. Dakle, postoji novi NO kluba, ako ja i dalje ostanem sportski direktor, naravno da bi se onda trebao savjetovati i komunicirati s predsjednikom NO, zaključio je Ridl.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...