MNK Stanovi treći u državi, Filip Sentić izabran u najbolju momčad turnira

Za vikend je održana 3. za redom završnica Favbet futsal gradskih liga, na terenima legendarnog zagrebačkog Sportskog centra Keglić sudarilo se 16 najboljih amaterskih futsal ekipa iz Hrvatske.

Predstavnici naše lige su bili MNK Murvica i MNK Stanovi kao dvije momčadi koje su se sastale u finalu. Bio je ovo prvi put da ove dvije momčadi idu na državnu završnicu. MNK Stanovi su dogurali dalje te su se okitili brončanim medaljama.

Filip Sentić kao jedan od ponajboljih igrača na turniru izabran je i u najbolju momčad turnira.

Kapetan Stanova Ivan Šarlija kazao je da se momčad dobro pripremila za Završnicu te je istaknuo da zajedništvo koje ih krasi svih ovih godina svakako doprinosi dobrim igrama momčadi.

“Ginuli smo jedan za drugoga kako na terenu tako i van njega, a to se odrazilo na rezultate ove sezone”.

Voditelj Stanova Tomislav Zelić istakao je da su igrači dali svoj maksimum te su sve taktičko tehničke zadatke izvršavali besprijekorno. Napomenuo je da je ovo bila duga sezona iz koje su kao klub izvukli maksimum, a kroz ljeto će na zasluženi odmor te sudjelovati na pokojem turniru samo da održe dobru formu.

Svoj osvrt na Završnicu gradskih liga kao i na cjelokupnu sezonu dao je i Filip Sentić:

“Sezona je bila duga i intenzivna, a na kraju kao kruna je došlo i ovo treće mjesto na državnoj završnici. Moram pohvaliti sve svoje suigrače koji su išli maksimalno u svaku utakmicu. Zahvaljujući
odricanju i požrtvovnosti svih nas smo i ostvarili ovakav rezultat”.

Prvo mjesto su osvojili branitelji naslova iz Splita, L. C. M. Python – Tolo Trade, druga je završila ekipa Osječki taksi, a treći su bili Zadrani – MNK Stanovi koji su nakon preokreta u zadnjoj minuti na penale pobijedili ekipu MNE Dynamic iz Rijeke.

Već vruću atmosferu turnira svojim je nastupom dodatno rasplamsala Lidija Bačić. Raspoložena Lidija je progovorila o karijeri te u kojem bi se glazbenom spotu uskoro mogla pojaviti potpuno
gola!

MNK STANOVI

Kristijan Dražević
Marko Dujić
Igor Banović
Ivan Šarlija(kapetan)
Filip Sentić
Šime Maruna
Josip Tikulin
Mateo Erlić
Josip Pedić
Mate Šarin
Bruno Perica
Toni Bugarija
Ante Mandić
Ivan Modrić
Voditelj: Tomislav Zelić

Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...